Museet beder om hjælp fra frivillige. Museet Ribes Vikinger viser i perioden 17. juni til 17. september en Kina-særudstilling, Suzhou – ånd og liv, med mange spændende genstande fra Tang og Song dynastiet. Det er netop de dynastier, der dækker Museet Ribes Vikingers kerneperioder, nemlig vikingetid og dele af middelalderen.

"Det er ret stort at få lov at udstille kulturskatte fra Kina.
Suzhou Museum har derfor krævet, at der sidder en vagt i udstillingen i alle åbningstimer. Økonomisk er det en ret stor belastning for os, så vi håber, at mange frivillige vil give en hånd med", siger direktør for Sydvestjyske Museer Flemming Just.

"Vi har brug for frivillige, der vil sidde i 4-timers og 3-timers vagter på et eller andet tidspunkt i løbet af de tre måneder. Blot to vagter vil være en vigtig hjælp", fortsætter han.

Alle frivillige vil blive inviteret til en introduktion til udstillingen og få museet kommende flotte bog om Suzhou. Desuden vil alle frivillige efter udstillingens ophør blive inviteret på en fælles tur.

Interesserede kan henvende sig til museets koordinator , Line Fricke, på LIF9@sydvestjyskemuseer.dk eller på tlf. 2964 3453.
Gerne så tidigt som muligt, så kabalen kan gå op.