Man kan købe en fællesbillet i København og New York, så hvorfor ikke også i Ribe. Byens museer er nu gået sammen om en fælles billet, der giver nogle kontante fordele, ikke mindst for børnefamilier.

For 150 kr. får man adgang til Museet Ribes Vikinger, Ribe Kunstmuseum, Ribe Domkirke (tårnet og Domkirkemuseet) samt Det Gamle Rådhus med den såkaldte rådhussamling.
Børn under 18 år følger gratis med. Passet gælder for hele 2016.

Den fælles billet kaldes Ribe MuseumsPas og er tiltænkt byens turister, som vil kunne købe passet på VisitRibe, Museet Ribes Vikinger og Ribe Kunstmuseum.

- Vi håber også, at overnatningsstederne vil kunne se en fordel i at kunne tilbyde gæsterne at kunne købe passet, som giver en rabat på ca. 20% plus gratis adgang for børn og unge, understreger direktør Flemming Just, Sydvestjyske Museer.

Dagmar Warming, der er direktør for Ribe Kunstmuseum, tilføjer:
- Vi ser også Ribe Museumspas som en god gaveidé, som mange ripensere forhåbentligt har lyst til at købe og dermed bidrage til at reklamere for byens seværdigheder. Fordelen er jo, at man kan bruge kortet et helt kalenderår.

Yderligere information:
Flemming Just, tlf. 2935 8512