Inspirationskatalog til guidede ture i Nationalpark Vadehavets bygningskulturarv er klar.

Nu er inspirationskataloget med titlen ”Til højre ser I et arkengaf. Om at lave guidede ture i Nationalpark Vadehavet” tilgængeligt til inspiration og fri download.

I september 2014 mødtes Vadehavsguider og –formidlere med interesse for Nationalpark Vadehavets bygningskultur i Lakolk på Rømø.
Dagen bød på en række oplæg om formidling af Vadehavsområdets bygningskultur og en workshop med brainstorm på gode formidlingsværktøjer.

Det er dagens mange input, der nu forvandlet til inspirationskataloget ”Til højre ser I et arkengaf. Om at lave guidede ture i Nationalpark Vadehavet” med historiker Jannie Uhre Ejstrud som redaktør.

Kataloget er udarbejdet som en del af projektet "Formidling af bevaringsværdige bygninger i Nationalpark Vadehavet" (1. april 2014 – 31. marts 2015), i et samarbejde mellem Nationalpark Vadehavet, Sydvestjyske Museer og Vadehavets Formidlerforum.